JUST SHARING SOMETHING

welcome

You can be the peanut butter to my jelly..You can be the butterflies I feel in my belly..You can be the captain And I can be your first mate..You can be the chills that I feel on our first date..You can be the hero And I can be your sidekick..You can be the tear That I cry if we ever split..You can be the rain from the cloud when it's storming..Or you can be the sun when it shines in the morning.........nur_erna2000@yahoo.com

PIC HITAM PUTIH MEMANG COOL



Ok.. Kali nie say nk join contest ni pulak.. nak tau lebih lanjut.. klik gambo kt ats nie~

SYARAT-SYARAT NK JOIN CONTEST NIE  SENANG JUGEKK
1.jadi follower blog Si Gadis Bermata Coklat....Done!
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog PUAN TANAH....Done!
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ? hmmmm kalau saya menang ek???

KALAU SAYA MENANG, SAYA NAK BUBUH DUIT RM 100 TU DALAM FRAME GAMBAR! HAHAHA..
p/s: saya tak pernah menang lagi tau apa-apa contest pun.. kalau menang memang bubuh duit RM 100 tu dalam frame pastu publish kat blog saya... muahahahahaha~

Hitam Putih Memang Cool.. Simple & Elegant..~

4.5 kawan-kawan yang saya rasa mesti dia nak join ek? hmmm.. kena baling dadu nie.. ramai sangat!!!
i. Datin Tyka... yeayyy~!
ii. Kirin Selama Perak... hohoho~!
iii. Lady Afifa Halim.... anda kena tag lagi...!
iv. Nadeya Sera....Kena lagi..~!
v. Qiela si kaki conteng...yeayyyy~!

5.Cepat-cepat tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

Hadiah lumayan menanti anda dari Si Gadis Bermata Coklat~! yeayyyy~!

3 comments:

LaDy_aFieFa said...

haha like2...
nk2 join..tp mlm stg la...nk kena pilih gambaq sat..hehe

4G's said...

klu den xde frame2 dah..
dpt ja duet buat mkn kt tuk janggut puteh
shopin cket..
balane singgit wt prame...hahahaa

siti fatimah said...

salam , hye :) terima kasih sebab join ya .good luck :)

MyLALink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MyAnniversary

Daisypath Anniversary tickers